ОПШТИНА ПАЛЕ ДОНИРАЛА 30 ДУШЕКА КОВИД ОДЈЕЉЕЊУ

ОПШТИНА ПАЛЕ ДОНИРАЛА 30 ДУШЕКА КОВИД ОДЈЕЉЕЊУ

Општина Пале донирала је ковид одјељењу Болнице “Србија” у Источном Сарајево 30 душека за кревете, вриједности око 5.000 КМ.

Директор Болнице Небојша Шешлија захвалио је руководству општине Пале за донацију, те додао да ковид одјељење ове здравствене установе функционише више од двије године.

Према његовим ријечима, на ово одјељење могуће је смјестити 50 пацијената, а било је и ситуација када је лежало више од 100 болесника са вирусом корона.

“Више од двије године траје пандемија вируса корона и још није завршена”, рекао је Шешлија новинарима, те додао да постоји константан прилив пацијената, као и да се јавила потреба за душецима као потрошном робом.

Предсједник Скупштине општине Пале Дамјан Шкипина рекао је да је ова локална заједница у договору са руководством Болнице обезбиједила оно што је сада најнеопходније.

Он је истакао да Болница “Србија”, на коју је ослоњено више од 80.000 становника, заслужује више пажње и од других општина, али и привредних субјеката, јер је ријеч о установи која је свима потребна.

Срна