Promocija ljetnih sadržaja Jahorine i Trebevića

Promocija ljetnih sadržaja Jahorine i Trebevića

Olimpijski centar Jahorina, zajedno sa udruženjima hotelijera, vikend kuća i Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo, organizovao je, promociju ljetnih sadržaja olimpijske planine Jahorine, koja postaje destinacija broj jedan i u ljetnom periodu.

U okviru promocije ponude biće organizovani konferencija za novinare, koktel dobrodošlice, kao i mogućnost gratis korištenja mnogobrojnih sadržaja, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Na konferenciji će govoriti vršilac dužnosti direktora Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, predstavnici udruženja hotelijera i vikend kuća, kao i predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo.

“Samo na 20 minuta vožnje od grada, osim svježeg planinskog vazduha je i pregršt aktivnosti, od kojih izdvajamo panoramsku vožnju šestosjedom, šetnje planinskim stazama, vožnje mauntin bajkom, vožnju kvadovima, tjubing, paraglajding, peintbol, branje ljekovitog bilja i borovnica, a pored odlične velnes i gastro ponude, tu su i travnati fudbalski teren i tereni za male sportove”, poručili su iz Olimpijskog centra.

U saopštenju je navedeno da će svi posjetioci biti u prilici da besplatno koriste šestosjed za panoramsko razgledanje i vožnju bicikala, kao i tjubing stazu koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica.

Takođe ne treba zaboraviti ni mogućnosti trebevića gdje se posjetioci, prolaznici i gosti mogu zabaviti korištenjem bicikala, novih pješačkih staza na Brusu, posjetiti zoo vrt, restoran na zatvorenom i otvorenom, kafe bar, postoje mogućnosti za organizovanje seminara i prezentacija, te brojnih drugih sadržaja u skladu sa željama posjetilaca.