Paljani – slobodni građani ili podanici?!

Paljani – slobodni građani ili podanici?!

 

Ako hoćemo da FK Romanija igra premijer ligu BiH treba nam narodni poslanik sa Pala koji će otići u ministarstvo sporta u Vladi u Banjaluci i tražiti podršku za sport na Palama, isto je i za stadion, dvoranske sportove, masovne i pojedinačne discipline.

Ako nam treba proširenje kulturnog centra u smislu dogradnje za pozorišnu scenu, opet nam treba narodni poslanik sa Pala koji će to lobirati u ministarstvu kulture.

Ako nam je obrazovanje loše u školama, ili ga treba poboljšati uvođenjem novih predmeta, nabavkom nove opreme, ili otvaranjem novih studijskih programa na javnim fakultetima smještenim na Palama treba nam narodni poslanik sa Pala da sve to prezentuje u ministarstvu prosvjete.

Ako nam turizam kleca, ili tražimo završetak gondole i puta do Jahorine treba nam narodni poslanik sa Pala da obavijesti o tome ministra turizma i traži ulaganja.

Ako se pitamo da li nam treba bolje stočarstvo i veća plastenička proizvodnja na Palama, to možemo lakše riješiti uz pomoć narodnog poslanika sa Pala.

Ako nam trebaju investicije i novi pogoni za poslovnu zonu, narodni poslanik sa Pala će otići u ministarstvo privrede, ili kod premijera.

Ako nam treba još mnogo toga, a treba, a nemamo bar jednog, a zašto ne i dva narodna poslanika, onda ćemo gledati šta drugi rade (u Lukavici) i čekati nove izbore…

Treba nam narodni poslanik sa Pala

Vi sami birate da li ste slobodni građani, ili podanici.