Ćosić: Birači dali podršku vlasti

Ćosić: Birači dali podršku vlasti

LJubiša Ćosić, koji je kao kandidat SNSD-a u Izbornoj jednici osam za Narodnu skupštinu Republike Srpske osvojio najviše glasova, ističe da su birači na opštim izborima dali podršku vlasti i jasno rekli šta misle o politikama koje ih predstavljaju i politikama koje su se trudile da ih predstavljaju.

Ćosić je rekao Srni da opozicija nije dobila podršku na izborima, pa sada poziva na proteste i nemire.

„Kako im nije pošlo za rukom da dođu na vlast, tako im neće pomoći ni ovaj očajnički pokušaj da predstavnike vladajućih partija prikažu kao ljude koji kradu izbore“, naglasio je Ćosić.

On je rekao da su nadležne institucije postupile po svim prigovorima, ako ih je bilo, te dodao da opozicija zamajava javnost i optužuje da je neko krao glasove ili provodio neregularnosti.

„Bilo bi dobro da se okanu kod njih provjerenog modela, a kod naroda bezuspješnog – optuživanja bez ikakvih dokaza i pokušaja stvaranja kriza, te da građanima ponude konkretan program i rad. Možda bi ih po tome građani bolje vrednovali“, poručio je Ćosić, koji smatra da je to još jedna predstava za javnost i da će opozicija izgubiti i ono malo podrške što ima.

Ćosić, koji je i gradonačelnik Istočnog Sarajeva, ističe da je u Sarajevsko-romanijskoj regiji izborni proces proveden odlično, a opštinske izborne komisije su posredstvom biračkih odbora odradile posao kako treba, te bile transparentne i dostupne predstavnicima svih političkih partija.

(www.palelive.com / Srna)