Udruženje žena Viktorija organizovalo interaktivni događaj na Palama

Udruženje žena Viktorija organizovalo interaktivni događaj na Palama

“Naš život je odraz naših misli i predstavlja nam pokazatelj na kakvoj smo vibraciji! Svako od nas je kreator istog i samo nas rad na sebi i primjena različitih vrsta saznanja vodi ka zeljenom cilju. Vjera u sebe, ono što radimo i čemu tezimo je staza koja nas vodi ka sigurnom uspjehu. Jer život je lijep kad se živjeti zna.” Bojana Guja

Fotografija Udruženje žena "Viktorija" Pale.

Prethodni redovi, predstavljaju uvertiru događaja pod pokroviteljstvom UŽ “Viktorija” koji se odrzao u prijatnom ambijentu  ugostiteljskog objekta “Kumbara a riječ je o organizaciji prezentacije “Pravilna njega koze”- Dragane Lopatić kao i motivacioni govor Bojane Guja. Ove mlade dame su odlučile počastiti sve prisutne dame nezaboravnim iskustvima, savjetima i trenucima koje će svaka od njih moći primjeniti u svakodnevnom zivotu i tako ga učiniti boljim i kvalitetnijim!

Fotografija Udruženje žena "Viktorija" Pale.

“Veoma mi je drago što sam danas ovdje i što imam mogućnost govoriti o ličnim proizvodima, kao i o tome kako pravilno njegovati kozu i kako postići njenu čistoću i zdravlje. Zadovoljstvo mi je što ću svoje znanje i iskustvo nesebično podijeliti sa vama kao i preporučiti proizvode koje će vas apsolutno učiniti srećnom i zadovoljnom. Nemojte stavljati na vašu kozu ono što ne mozete da pojedete. Bog nam je dao zdravlje iz prirode, bitno ga je samo pravilno iskoristiti,” istakla je Lopatićeva.

Fotografija Udruženje žena "Viktorija" Pale.

Dragana se zahvalila predivnoj gazdarici restorana “Kumbara” Bojani Guja koja je pored srdačnosti i gostoprimstva, svojim riječima podstakla sve prisutne da uvijek mozemo ostvariti ono što zelimo, jedino što je zaista bitno jeste ne odustati!

Fotografija Udruženje žena "Viktorija" Pale.

Pomenuta Bojana Guja, nije štedjela na lijepim i korisnim savjetima koje su hranile dušu i tijelo prisutnih dama pozivale na korake koje zivot znače.

“Zahvaljujem se UZ “Viktorija” Pale na kvalitetnom druzenju, saradnji i podršci,” izjavila je Guja.

Fotografija Udruženje žena "Viktorija" Pale.

Predsjednica pomenutog udruzenja, Mladenka Santrač nije krila zadovoljstvo što je samo još jedan u nizu projekata uspješno realizovan. “Predavanje je bilo veoma korisno, ponekad zaista nismo ni svjesni kolika je moć prirode, često trošimo novac na skupocjene kreme koje često ne daju zeljene rezultate, a nadohvat ruke nam je sve ono što priroda nesebično daje. Dragana je primjer jedne uspješne, obrazovane i porodične zene, koja se hrabro odvazila započeti vlastiti biznis i ja joj čestitam na tome i dajem apsolutnu podršku, uz obećanje da će se naša saradnja nastaviti. Podstaknuta riječima drage Bojane Guja, istakla bih da je ona jedan od istinskih dokaza da smo sami kreatori svojih zivota i da samo od nas zavisi, da li ćemo i koliko biti ostvareni, uspješni i srećni. Nesebična ljubav prema sebi, to je ono što nas pokreće.”

Fotografija Udruženje žena "Viktorija" Pale.

Santračeva se takođe zahvalila na ukazanoj paznji, gostoprimstvu i nevjerovatnoj energiji.

“Zaista je privilegija biti okruzen ostvarenim i  srećnim ljudima!”

Za kraj, ovog divnog i nadasve inspirativnog druzenja šaljemo jasnu poruku:  “Njegovana zena je lijepa zena!”

Fotografija Udruženje žena "Viktorija" Pale.