Preminula Slađana Kostović Blagojević

Preminula Slađana Kostović Blagojević

Predsjednica OO SP Foča i odbornica u aktuelnom sazivu Skupštine opštine Foča Slađana Kostović Blagojević preminula je danas u 50.godini nakon teške bolesti, potvrđeno je Radio Foči u Socijalističkoj partiji. U Socijalističkoj partiji ističu da je ta stranka preranim odlaskom Kostovićeve ostala bez jednog od svojih istaknutih članova.

-Slađana Kostović ostaće upamćena kao veliki borac za istinu, pravdu, ljudska prava, uvijek spremna da pomogne svima, ne samo partijskim kolegama. Duboko smo potreseni preranim odlaskom naše drage Slađane, koja se posebno isticala brojnim ljudskim kvalitetima i organizacionim sposobnostima, porodici i prijateljima izražavamo iskreno saučešće-naveli su iz SP-a.

Komemorativni skup povodom smrti Kostovićeve biće održan sutra u 13.00 časova u sali Gradskog pozorišta, potvrdio je sekretar SO Foča, Branimir Radović.

-Zbog epidemioloških mjera prisustvo na komemorativnom skupu je ograničeno na članove porodice, odbornike i predstavnike izvršne vlasti-rekao je Radović.

Kostovićeva će biti sahranjena sutra u 15.00 časova na groblju Barakovac u Foči, a opijelo će biti služeno u 14.00 časova u Hramu Svetog Save.

Slađana Kostović Blagojević rođena je 1971. godine u Foči. Bila je predsjednica Opštinskog odbora Socijalističke partije Foča i član Glavnog odbora ove stranke. Odborničku dužnost obavljala je u aktuelnom sazivu SO Foča i u mandatnom periodu  od 2008. do 2012.godine.

Izvor: Radio Foča