Delegacija ERS na Samitu privrednih lidera

Delegacija ERS na Samitu privrednih lidera

Delagacija MH „Elektroprivreda Republike Srpske“ na čelu sa generalnim direktorom Lukom Petrovićem učestvuje na Petom Samitu privrednih lidera koji se održava danas (1. decembra) u Beogradu.

 

Ovo je jedan od najznačajnijih biznis događaja godine i konferencija na kojoj su svi govornici predstavnici zemalja, najviši rukovodioci, vlasnici i predsjednici UO najuspješnijih regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog sektora i državnih institucija.

Konferencija će otvoriti brojna važna pitanja i pokušati da da odgovore kako da lideri balansiraju procese stvaranja stabilnih i održivih kompanija u budućnosti, dok istovremeno pokušavaju da implementiraju strategije koje donose vrijednost danas.

U vremenu u kome se suočavamo sa energetskim izazovima i kada svi teže energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije, energetika je i na ovom značajnom skupu jedna od najaktualnijih tema.

Učesnici Konferencije privrednih lidera govoriće i o ekonomskim perspektivama i prognozama za budućnost, potencijalima privrede, digitalnoj poljoprivredi…