СТАНИШИЋ: Нетачни наводи о “корона журци”

СТАНИШИЋ: Нетачни наводи о “корона журци”

ПАЛЕ, 12. март – Директор “Електродистрибуције” Пале Ацо Станишић рекао је да нису тачна писања портала БН телевизије да је недавно организовао “корона журку”, те навео да су снимци и фотографије у поменутом тексту настали у фебруару прошле године.

“Ради истинитог информисања одбацујем све наведене инсинуације и обавјештавам јавност да су снимци и фотографије у поменутом тексту настали у фебруару прошле године на прослави поводом обиљежавања крсне славе, коју годинама уназад трећег дана славе организујемо за пословне партнере и сараднике, на породичном имању, а не у неком угоститељском објекту”, написао је Станишић на свом “Фејсбук” профилу.

Он најоштрије осуђује и сматра крајње неприхватљивим то што је неко тада забиљежене снимке и фотографије одлучио приказати као недавно настале, те тиме наштетити угледу политичких личности које се помињу у тексту.

Станишић напомиње да је политичка арена већ довољно затрована и да је свјестан да ће и ово реаговање бити тумачено на различите начине, али да је, због свих пријатеља и сарадника који су те вечери били његови гости, принуђен да реагује.

“Породични живот спада у интиму и нешто што не би требало бити дио дневно-политичких поткусуривања, али уз ову објаву прилажем и фотографију налаза и мишљења љекара мог сина Симеона што ће несумњиво показати да у овом моменту имамо много пречих ствари од организовања којекаквих прослава”, пише на профилу Станишића, који је и предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а Сарајевско-романијске регије.

На порталу БН телевизије синоћ је објављен текст под насловом “Нова корона журка: Kо нема стида, нема ни образа”, у којем се наводи да су у тексту приказане фотографије и снимци настали на недавно организованој прослави у једном од паљанских угоститељских објеката, те да је Станишић био домаћин наведене прославе.