Preduzeće Stanišić d.o.o. raspisuje dva javna poziva za kupovinu stanova pod povoljnijim uslovima od tržišnih.

Preduzeće Stanišić d.o.o. raspisuje dva javna poziva za kupovinu stanova pod povoljnijim uslovima od tržišnih.

Ostanak i opstanak našeg naroda na ovim prostorima je nešto za šta se borim i za šta ću se boriti kao poslanik u Narodnoj skupštini. Do sada sam dokazao da sa obećanjem, odmah slijedi i realizacija istog.
Preduzeće Stanišić d.o.o. u maniru savjesnog privrednika i dobrog domaćina, raspisuje dva javna poziva za kupovinu stanova pod povoljnijim uslovima od tržišnih.
Prvi javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupovinu stana za porodice koje pripadaju sljedećim kategorijama stanovnika:
– porodice koje doseljavaju u opštinu Pale, 5 stanova
– porodice iz boračkih kategorija, 5 stanova
– porodice čiji članovi imaju deficitarna zanimanja, 5 stanova
Stanovi su površine od 30 do 60 kvadratnih metara. Cilj ovog javnog poziva jeste rješavanje stambenog pitanja za porodice iz navedenih kategorija pod povoljnijim uslovima od tržišnih, kupovina stana po cijeni od 1,100.00KM do 1,200.00KM sa uračunatim porezom, zavisno od spratnosti i površine stana.
Drugi javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupovinu stana od strane višečlanih porodica sa područja opštine Pale, 10 stanova. Stanovi su površine od 30 do 60 kvadratnih metara. Cilj ovog javnog poziva jeste rješavanje stambenog pitanja za porodice iz navedene kategorije pod povoljnijim uslovima od tržišnih, kupovina stana na odgođeno plaćanje bez kamata najduže do 72 mjeseca (6 godina), uz učešće od 30% do 50% od vrijednosti stana. Detalje javnih poziva pogledajte u slikama ispod.

https://www.facebook.com/stanisic.aco/?fb_dtsg_ag=AdzBYd1P_RJiauBDQgmW0JOkI7MVlkoNSGM9XWc2x0qU1w%3AAdxmkat-yOeqdTTsvbsDYt_3o0i0I5ZYK2owiyuWNsXpdQ