Najuspješnija zimska sezona u istoriji Jahorine

Najuspješnija zimska sezona u istoriji Jahorine

O L I M P I J S K I   P O D V I G

Zimska sezona na Jahorini je krenula 29. novembra, skijanje smo pokrenuli prvi u regionu i izazvali pravi bum u skijaškom krugu Evrope. Nakon sjajnog početka uslijedili su i odlični poslovni rezultati uprkos otežanoj situaciji izazvanoj epidemijom virusa korona. Skijanje na Jahorini je i zvanično završeno a skijaši su ove sezone imali priliku uživati i u proljećnom skijanju koje je trajalo do 5. maja.

Prema parametrima koje pratimo možemo reći da je, uprkos mnogobrojnim izazovima, ova zimska sezona najuspješnija ikada realizovana na našoj planini. Zahvalni smo svim zaposlenim u Olimpijskom centru Jahorina koji su uložili maksimalne napore kako bi sve funkcionisalo besprijekorno i u skladu sa epidemiološkim mjerama. Za 125 dana skijanja na našim stazama je skijalo preko 265.000 skijaša – napravljeno je 2.375.000 prolaza a naš poslovni rezultat u odnosu na prethodnu zimu koja je bila najuspješnija po svim parametrima poboljšan je za 26 odsto. Tokom ove sezone na Jahorini je za besplatno skijanje djece sa teritorije grada Istočno Sarajevo izdato 20.000 ski karata što je povećanje za 16 odsto i siguno smo stvorili mnogo novih skijaša koji su razvili ljubav prema Jahorini i skijanju.

Hvala svim gostima Jahorine koji su nam ukazali povjerenje i tokom ove zimske sezone. Nestrpljivi smo da realizujemo sve planirano za narednu sezonu što će sigurno doprinijeti još većem zadovoljstvu naših gostiju što za nas predstavlja najveći uspjeh i podstrek za nove olimpijske podvige.