Шкипина: Настављамо да радимо за грађане

Шкипина: Настављамо да радимо за грађане

Општински одбор СНСД Пале данас је симболично обиљежио почетак кампање шетњом кроз град и представљањем кандидата на шеталишту.

“Нашим грађанима, нашим бирачима, желим да захвалим на подршци коју нам пружају и повјерењу које имају у СНСД. Наставићемо да радимо и градимо, да стварамо нове вриједности и бољу будућност за наше грађане”, рекао је кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске Дамјан Шкипина.

Он је истакао да ће ускоро бити завршени многи капитални пројекти који се тичу, не само општине Пале, већ и читаве Сарајевско-романијске регије. “Неки од тих пројеката су музеј, зграда полицијске управе, зграда факултета физичке културе, нови стадиона у Палама и дефинитивно наставак инвестиција на Јахорину од којих се поготово издваја изградња гондоле Пале-Јахорина”, рекао је Шкипина и поручио да Пале заузимају веома битно мјесто у Републици Српској, те да ће уложити максималне напоре да се позиција Пала још више ојача.

Из Општинског одбора СНСД Пале поручују да само СНСД, на челу са предсједником Додиком, има снаге, знања, искуства и мудрости да одговори на све изазове који су пред нама.